Medialle

Mikä on kertojan ääni -podcast?

  • Vuonna 2016 alkanut podcast kirjoittamisesta ja kirjallisuudesta
  • Yli 40 jaksoa, uudet jaksot joka toinen tiistai
  • Juontajina oululaiset kirjoittajat Essi Pulkkinen ja Jukka Ahola
  • Yli 16 000 kuuntelukertaa (syyskuussa 2018)
  • Saanut tukea Suomen Kulttuurirahaston Pohjois-Pohjanmaan rahastolta vuonna 2018
  • Jaksot kuunneltavissa osoitteessa kertojanaani.fi, SoundCloudissa ja iTunesissa

Juontajaesittelyt

Essi Pulkkinen (s. 1991) on oululainen kirjoittaja, copywriter ja podcast-juontaja. Essi on palkittu mm. J. H. Erkon kirjoituskilpailussa ja hänen novellejaan on julkaistu antologioissa. Essi on koulutukseltaan filosofian maisteri suomen kielessä, sivuaineinaan kirjallisuus, suomi toisena ja vieraana kielenä sekä viron kieli ja kulttuuri. Essi on opiskellut suomen kielen aineenopettajaksi. Lisätietoja osoitteessa essijosefina.fi.

Jukka Ahola (s. 1986) on oululainen kirjoittaja, markkinoinnin ammattilainen ja podcast-juontaja.  Jukka on voittanut mm. Martti Joenpolven novellikilpailun vuonna 2016 ja J. H. Erkon kirjoituskilpailun vuosina 2012 ja 2016, hänen novellejaan on julkaistu suomen- ja saksankielisissä antologioissa. Jukka on koulutukseltaan filosofian maisteri, pääaineenaan englantilainen filologia. Lisätietoja osoitteessa jukkaahola.fi.

Kuvia

Voit käyttää tämän sivun kuvia Kertojan ääneen, Jukka Aholaan tai Essi Pulkkiseen liittyvissä yhteyksissä. Kuvan kokoa ja rajausta saa muokata. Kuvan yhteydessä mainittava kuvaajan nimi ja kertojanaani.fi, esimerkiksi näin: Kuva: Jukka Ahola / kertojanaani.fi. Kuvaaja mainittu tiedoston nimessä.