Medialle

Kertojan ääni -podcast

Mikä on kertojan ääni -podcast?

  • Vuonna 2016 alkanut podcast kirjoittamisesta ja kirjallisuudesta
  • Yli 80 jaksoa, uudet jaksot joka kuukausi
  • Juontajina oululaiset kirjoittajat Essi Aalho ja Jukka Aalho
  • Yli 100 000 soittokertaa (helmikuussa 2021)
  • Saanut tukea Suomen Kulttuurirahaston Pohjois-Pohjanmaan rahastolta vuonna 2018
  • Saanut tukea taide- ja kulttuuriavustuksena Oulun kaupungilta vuonna 2020
  • Jaksot kuunneltavissa osoitteessa kertojanaani.fi, SoundCloudissa, iTunesissa ja Spotifyssa

Juontajaesittelyt

Essi Aalho (s. 1991) on oululainen kirjoittaja, copywriter ja podcast-juontaja. Essi on palkittu mm. J. H. Erkon kirjoituskilpailussa ja hänen novellejaan on julkaistu antologioissa. Essi on koulutukseltaan filosofian maisteri suomen kielessä, sivuaineinaan kirjallisuus, suomi toisena ja vieraana kielenä sekä viron kieli ja kulttuuri. Essi työskentelee markkinoinnin parissa ja kouluttaa myös yrityksiä podcastien teossa. Lisätietoja osoitteessa essijosefina.fi.

Jukka Aalho (s. 1986) on oululainen kirjoittaja, markkinoinnin ammattilainen ja podcast-juontaja.  Jukka on voittanut mm. Martti Joenpolven novellikilpailun vuonna 2016 ja J. H. Erkon kirjoituskilpailun vuosina 2012 ja 2016, hänen novellejaan on julkaistu suomen- ja saksankielisissä antologioissa. Jukka on koulutukseltaan filosofian maisteri, pääaineenaan englantilainen filologia. Lisätietoja osoitteessa jukkaahola.fi.

Kuvia

Voit käyttää tämän sivun kuvia Kertojan ääneen, Jukka Aalhoon tai Essi Aalhoon liittyvissä yhteyksissä. Kuvan kokoa ja rajausta saa muokata. Kuvan yhteydessä mainittava kuvaajan nimi ja kertojanaani.fi, esimerkiksi näin: Kuva: Jukka Aalho / kertojanaani.fi. Kuvaaja mainittu tiedoston nimessä. Huomaathan, että sukunimemme on vasta muuttunut.