Oulun Muusajuhlat järjestetään 13.–18.8.2019. Tänä vuonna Muusaradiossa kuullaan Kertojan äänen, oululaisen kirjallisuus- ja kirjoittamispodcastin, näkökulmia kirjoittamisen nurjasta puolesta. Äänessä oululaiset kirjoittajat Essi Pulkkinen ja Jukka Ahola – ja ennen kaikkea Oulun alueen taiteentekijöitä.

Muusaradio #4: Tommi takkunen

Tommi Takkunen on juuri julkaissut ensimmäisen novellikokoelmansa Tulevaisuus kuuluu bingoemännille (Into). Julkkarit järjestettiin Muusajuhlien aikaan kahvila Kolossa. Muusaradion jaksossa puhumme novellien kirjoittamisesta, kustannusprosessista ja siitä, miten kokoelma sai lopullisen muotonsa.

Muusaradio #3: Pauliina Vanhatalo

Kirjailija Pauliina Vanhatalo on kirjoittanut sekä fiktiota että nonfiktiota. Mitä eroja noiden kahden kirjallisuudenlajin välillä on? Kummasta saa enemmän palautetta? Ja tapahtuivatko omaelämäkerrallisen kirjan kaikki pienet yksityiskohdat niin kuin ne on kirjoitettu?

Pauliina Vanhatalon voi nähdä Oulun Muusajuhlilla su 18.8.2019 klo 13 puhumassa uudesta romaanistaan Tuulesta temmattu elämä Oulun pääkirjastolla.

Kuuntele myös vuoden 2018 Muusaradiota

Muusaradio #1: Jere Vartiainen

Runoilija Jere Vartiainen

Ensimmäisessä jaksossa juuri kolmannen runokirjansa Minuus | Miinus julkaissut Jere Vartiainen puhuu runonlausunnasta, runon esittämisestä ja siitä, mitä yhteistä on arkipäivän keskusteluilla ja runoilla.

Muusaradio #2: Niina Tolonen

Kirjabloggari Niina Tolonen

Paljonko kirjabloggari tienaa? Ja eikö niillä rahoilla sittenkään pääse juomaan roseeviiniä Leonardo di Caprion viinitilan naapuriin? Mikä kirjabloggauksessa viehättää? Muusaradiossa vieraana kirjabloggari Niina Tolonen, joka pitää Yöpöydän kirjat -blogia.

Lisää kirjoittamisesta ja kirjallisuudesta

Muista myös kuunnella nämä Kertojan äänen jaksot:

Lista kaikista Kertojan äänen jaksoista löytyy täältä.