Rentoudu ääninovellin parissa

Jukka Aalhon uusin ääninovelli Pelkkää hyvää on tarina, jossa ei tapahdu mitään pahaa. Se on tarina, johon voi uppoutua kuin aurinkoiseen kesätaivaaseen. Se on tarkoitettu kaikille lukijoille, jotka kaipaavat virkistävää, viipyilevää taukoa.

*-merkityt linkit ovat markkinointilinkkejä Nextoryyn

novellin kansi

”Unen viipyilevät haituvat päästivät raukeasti irti. Kello oli 7.47, mutta Marjasta tuntui kuin hän olisi herännyt koko talven kestäneestä horroksesta. Herännyt kesäkuun hellepäivään ja aurinkoon, jonka valo tuntui muuttuvan suoraan voimaksi hänen jänteissään ja jäsenissään.”

  • Kaunokirjallisuus
  • Hyvä elämä
  • Tavoitteena rentoutuminen ja positiiviset ajatukset
  • Kesto: 10 min

Aloita kuuntelu Nextoryn 30 päivän kokeilujaksolla

Kertojan ääni tarjoaa erikoispitkän kokeilujakson niille, jotka eivät ole äänikirjapalvelu Nextoryyn vielä tutustuneet. Kuuntele Pelkkää hyvää ja tuhansia muita teoksia rekisteröitymällä nyt.

Voit myös lainata ääninovellin omasta e-kirjastostasi. Voit tarkistaa sen saatavuuden täältä. Jos novelli ei vielä ole saatavilla omasta kirjastostasi, voit tehdä siitä hankintaehdotuksen.

Pelkkää hyvää

Jukka Aalho on palkittu oululainen kirjoittaja. Hän on voittanut mm. J. H. Erkon ja Martti Joenpolven kirjoituskilpailut novelleillaan.

Kuuntele videolta, mistä Jukka sai inspiraation tarinaan.