Tekijöistä

Mikä ihmeen Kertojan ääni -podcast?

Kertojan ääni on podcast, jonka aiheita ovat kirjallisuus ja kirjoittaminen. Podcastin parissa pääset tutustumaan kirjallisuuden ja kirjoittamisen nurjaan puoleen, oppimaan kirjoittamisesta ja viihtymään novellien, tarinoiden ja lyhytproosan parissa.

Julkaisemme podcastia joka toinen viikko.

Keitä me ollaan?

Jukka Ahola on oululainen kirjoittaja, markkinoinnin ammattilainen ja kielellinen tutkimusmatkailija. Jukka on voittanut mm. Martti Joenpolven novellikilpailun ja J. H. Erkon kirjoituskilpailun, hänen novellejaan on julkaistu antologioissa ja käännetty englanniksi ja saksaksi. Jukka on koulutukseltaan filosofian maisteri, pääaineenaan englantilainen filologia.

Essi Pulkkinen on oululainen kirjoittaja ja copywriter. Essi on palkittu mm. J. H. Erkon kirjoituskilpailussa ja hänen novellejaan on julkaistu antologioissa. Essi on koulutukseltaan filosofian maisteri suomen kielessä, sivuaineinaan kirjallisuus, suomi toisena ja vieraana kielenä sekä viron kieli ja kulttuuri. Essi on opiskellut suomen kielen aineenopettajaksi, mutta onnellisesti päätynyt työhön markkinoinnin pariin.

Sukuhäsämme on #hyviäasioitatuleevielä