Tekijöistä

Mikä ihmeen Kertojan ääni -podcast?

Kertojan ääni on podcast, jonka aiheita ovat kirjallisuus ja kirjoittaminen. Podcastin parissa pääset tutustumaan kirjallisuuden ja kirjoittamisen nurjaan puoleen, oppimaan kirjoittamisesta ja viihtymään novellien, tarinoiden ja lyhytproosan parissa.

Julkaisemme podcastia aina kerran kuukaudessa.

Keitä me olemme?

Kertojan ääni -podcastin juontaja Jukka Ahola

Jukka Aalho (ent. Ahola) on oululainen kirjoittaja, markkinoinnin ammattilainen ja kielellinen tutkimusmatkailija. Jukka on voittanut mm. Martti Joenpolven novellikilpailun ja J. H. Erkon kirjoituskilpailun, hänen novellejaan on julkaistu antologioissa ja käännetty englanniksi ja saksaksi. Jukka on koulutukseltaan filosofian maisteri, pääaineenaan englantilainen filologia.

Kertojan ääni -podcastin juontaja Essi Pulkkinen

Essi Aalho (ent. Pulkkinen) on oululainen kirjoittaja ja copywriter. Essi on palkittu mm. J. H. Erkon kirjoituskilpailussa ja hänen novellejaan on julkaistu useissa antologioissa. Essi on koulutukseltaan filosofian maisteri suomen kielessä, sivuaineinaan kirjallisuus, suomi toisena ja vieraana kielenä sekä viron kieli ja kulttuuri. Essi on opiskellut suomen kielen aineenopettajaksi, mutta onnellisesti päätynyt työhön markkinoinnin pariin. Työssään hän myös kouluttaa podcastien tekoa ja markkinointia yrityksille.

Sukuhäsämme on #hyviäasioitatuleevielä