Kuuntele aikuisten joulusatuja Nextoryssa

Sisältää *-merkittyjä markkinointilinkkejä

Virittäydy joulun tunnelmaan hauskojen ja riipaisevien aikuisten joulusatujen kanssa. Kuuntele Kertojan äänen joulunovellit Nextoryssa Jukka Aalhon lukemina. 

Kun liityt Nextoryyn ensimmäistä kertaa, saat myös ilmaisen, erikoispitkän 30 päivän kokeilujakson, jolla voit kuunnella näidän joulusatujen lisäksi paljon muuta!

"Hallikainen oli kuollut. Se makasi nyt asunnossaan, vaahtoa suupielessä ja jotain valkoista jauhetta kauluksellaan. Jauhe paljastuisi harvinaiseksi Amazonin sademetsän myrkyksi ja syyttävä sormi osoittaisi naapurin Johannesta, jolla oli sekä motiivi että raskauttava selaushistoria."

Jouluksi kotiin, Johannes – aikuisten joulusatu

Räntää sataa ja Johanneksen joulu on vaarassa, kun hänen laukkunsa menee rikki ja linja-auto kotiin maksaa kaksi euroa enemmän kuin hän luuli. Viekkaassa aikuisten joulusadussa seurataan Johanneksen seikkailuja pokeriautomaattien, mursuviiksisten bussikuskien ja muumimukien jouluisessa maailmassa.

Lue lisää »

Kuuntele joulusatuja Kertojan ääni -podcastissa

Joulusadut ovat kuunneltavissa uusina versioina äänikirjapalvelu Nextoryssa* mutta voit kuunnella ne myös Kertojan ääni podcastin jaksoina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *